Appartement The Muse

Appartement The Muse

Interieur ontwerp voor nieuwbouw appartement in woontoren 'The Muse' te Rotterdam

Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Rotterdam
Status
Realisatie
Oppervlakte
m2
Functie
Appartement
 
Een contemporaine sfeer waarin een uitgesproken voorkeur voor strakke lijnen in harmonie samen gaan met warme materialen van A-kwaliteit

 

 

Op de 16e verdieping van de nieuwe woontoren 'The Muse' aan de Wijnhaven te Rotterdam is een eigentijds appartement ontworpen voor Valtos Architecten. De oorspronkelijke standaard indeling is vervangen door een op maat gemaakte plattegrond. In nauw overleg met de client is het interieur vormgegeven, met oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Een 'tailord fit' uitgevoerd in beeldschone materialen.

 

Een gebalanceerd ensemble van stijlvol meubilair in combinatie met eigentijdse vormgeving, resulterend in een gedurfd maar tegelijk tijdloos interieur. Het gevoel van een wereldklasse hotel in je eigen huis